Приятели, празничните дни вече са съвсем близо – а какво по-хубаво от това да ги прекараме в пълноценна почивка, част от която разбира се са и аудио книгите.

Специално за празничните почивни дни подготвихме страхотно намаление на подбрани аудио книги от съвременната българска литература. С нашите предложения имате възможност да прекарате празниците в пълен релакс, като си направите смислен и оригинален подарък – на вас или на вашите близки.

Заглавията, които специално подбрахме за вас, са:

  1. „Там, където не сме“ на Георги Господинов
  2. „Когато бях армейски генерал“ на Михаил Вешим
  3. „И други истории“ на Георги Господинов
  4. „Нашата книга“ на Емил Андреев

Не е случайно, че поставяме акцент върху съвременната българска литература – в последните седмици допълнихме тази секция на сайта ни с нови и вълнуващи заглавия и сега искаме да ви дадем шанса да им се насладите на спокойствие, и то на промоционална цена.

Намалихме за вас най-актуалните си продукти, които, както ще се убедите сами, са прочетени неповторимо от актьорите Стоян Алексиев и Никола Стефанов.

Празниците са време, когато много хора тръгват на път – опитайте и ще се уверите, че с аудио книгите всяко пътуване минава неусетно и приятно. Най-сетне можете да намерите време за заглавията, които отдавна искате да прочетете, но все не ви остава време.

Пожелаваме ви спокойни, светли и слънчеви празници и не забравяйте – с аудио книгите до вас можете да направите всеки един ден специален.

FacebookTwitterMore...