От днес всички класически български книги са на специални летни цени

Направете лятото неповторимо с аудио книгите – възползвайте се от големите ни отстъпки


Скъпи приятели,

от днес, 1 август, сайтът за качествени български аудио книги Audioknigi.bg започва големите си летни намаления. Стартираме промоциите си с отстъпка на всички книги в категорията ни „Класическа българска литература“. Съвсем скоро очаквайте да ви изкушим с голямо намаление и на съвременните ни български книги.

Сред българските класици, които сме записали в аудио мп3 формат, ще откриете имената на Иван Вазов, Алеко Константинов, Йордан Йовков, Елин Пелин, Пейо Яворов, Пенчо Славейков, Никола Вапцаров, Гео Милев, Емилиян Станев, Любен Каравелов, Димитър Талев и още много други.

Техните произведения могат да се закупят както поотделно на специални промоционални цени, така и под формата на компилация, също с намаление, която съчетава задължителните матуритетни автори.

Творбите от категорията ни „Класическа българска литература“ са безценни за учениците, които през лятото трябва да прочетат задължителните произведения по литература за следващата година. Но не само учениците ще се зарадват на нашата отстъпка – за родителите им аудио книгите също са прекрасен начин да преоткрият класиката в нов формат и да си припомнят златните образци на българската литература.

При нас ще намерите още колекции със събрани произведения от Иван Вазов и Йордан Йовков.

На сайта ни може да бъде изслушан откъс от всяка една книга, така че не пропускайте възможността да се запознаете с нашите предложения и да чуете как звучат те.

Лятото е прекрасно време да се насладим на хубавата литература – слушайте аудио книги докато пътувате, шофирате, спортувате, разхождате се, релаксирате или се забавлявате!

Напомняме ви, че на сайта ни можете да разгледате и други предложения закласически и съвременни аудио книги, както и за детски аудио приказки.

Приятни мигове с аудио книгите!

FacebookTwitterMore...