Здравейте, приятели на аудиокнигите!

Наскоро ви разказахме, че Audioknigi.bg завърши най-новия си образователен проект, с който имаме за цел да помогнем на зрелостниците да се подготвят за задължителната матура по БЕЛ.

За тях записахме в аудио формат задължителните произведения за матурата, като към селекцията добавихме и сборник с анализи по литература – „Българската литература за матура“ от Иван Велчев и София Тодорова.

Сега сме щастливи да ви съобщим, че обединихме всички отделни творби за матурата в един учебен комплект, в който ще намерите всичко необходимо за добрата подготовка по литература.

Той ще се продава на промоционална цена до 21 май, когато ще се проведе Държавния зрелостен изпит по БЕЛ.

Така всеки удобно и бързо ще може да се сдобие с едни от най-известните творби на златната българска класика наведнъж само за броени минути, и то без да излиза от дома или офиса си.

Ще чуете гласовете на обичаните актьори Ицко Финци, Стоян Алексиев и Стефан Младенов. Анализите са прочетени от Радостин Желев.

Ние вярваме, че доброто познаване на материала е ключово за успеха на матурите. Тъй като творбите са много и разнообразни, аудиокнигите ще дадат на учениците възможност да ги опознаят в детайли, докато пътуват, почиват, разхождат се, спортуват, разпускат с приятели.

Вижте кои произведения съдържа нашият комплект и се възползвайте от 50%-ното ни намаление!

Всички продукти можете да закупите и поотделно.

Пожелаваме ви успех!

FacebookTwitterMore...