Днес на фокус пред камерата на Audioknigi.bg е любимият ни актьор Никола Стефанов. Той е един от заклетите фенове на аудио книгите и както всички наши актьори, чудесен професионалист и човек. В Никола веднага ни грабна топлия му и мек глас и способността му да се потапя в атмосферата на книгата, която чете така, сякаш той самият е авторът. В негово изпълнение можете да чуете най-новата книга на Емил Андреев „Нашата книга“, култовия роман „Стъклената река“, „На живо от София“ на Александър Шпатов, както и други още от най-доброто на сайта ни.

1

Винаги е удоволствие да работим заедно – затова и резултатът е толкова удовлетворяващ и гали ухото и душата на феновете на аудио книги.

Никола, много скромен по природа човек, откликна на поканата ни да влезе в нашето студио, но този път не за да прочете някое от поредните заглавия на Audioknigi.bg, а за да бъде в центъра на вниманието и да разкаже повече за себе си. Разговаряхме за най-забележителните му роли, професионалния му път, живота в САЩ и възприемането на аудио книгите там. Никола сподели опита си по работата върху творбите на култови автори като Емил Андреев, Иво Иванов, Михаил Вешим, Александър Шпатов и какво е да се превъплъщава в толкова различни роли.

Можете да видите кои книги чете Никола за нашия сайт, а в YouTube канала ни и да изгледате поредицата интервюта с него.

Приятни мигове с аудио книгите!

FacebookTwitterMore...