Скъпи приятели и фенове на аудио книгите,
с радост ви съобщаваме, че пълната версия на сборника „Кривата на щастието“ от Иво Иванов е вече при нас – той е разделен за ваше удобство на 3 части, прочетени съответно от самия автор, както и от актьорите Ицко Финци и Никола Стефанов.

Можете да закупите трите части на сборника както поотделно, така и като обща компилация – само сега на специална промоционална цена с намаление.

Първите 18 разказа от „Кривата на щастието“ специално за нашия сайт прочете самият автор Иво Иванов, а останалите разкази можете да чуете в интерпретация на любимите ни актьори Ицко Финци и Никола Стефанов – на Audioknigi.bg са налични откъси от сборника, които можете да чуете свободно.

Историите на Иво Иванов са докосващи, завладяващи и неочаквани. „Кривата на щастието” събира 70 от най-добрите му статии, публикувани в „7 дни спорт“, „Телеграф“, „Спортал“, „Топ Гиър“ и др. Стилът на Иво Иванов е неповторим и съчетава действителни случки с художествено майсторство, като излиза извън оковите на стандартната журналистика, без да се разграничава и от нея.

Разказите му ще ви отведат на неочаквани и екзотични места, за да потърсят и извървят най-трудния път – пътя към себе си.

Потопете се в историите на Иво Иванов и силните характери, които той представя – прекрасно пресъздадени и прочетени от самия автор, Ицко Финци и Никола Стефанов.

FacebookTwitterMore...