Audioknigi.bg организира специална среща с писателя Илия Троянов, на която ще представим аудио книгата по романа му „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“.

Заповядайте на 26.09.2016 г. (понеделник) от 16.30 ч. в литературен клуб „Перото“, където ще можете да се насладите на разговор с един от най-успешните съвременни български писатели по повод култовия му роман „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“.

Илия Троянов е в България само за броени дни, но любезно се съгласи да се срещне с българските фенове на аудио книгите и на романа си и да разкаже повече за създаването му, вдъхновението и разбира се – как се роди идеята книгата да се сдобие със своя аудио версия.

Специален гост на събитието ни ще бъде и актьорът Стоян Алексиев, прочел и пресъздал романа на аудио книга. Той ще разкаже повече за процеса на работа и разбира се – ще почете за всички нас откъс от „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“.

Водещи на събитието ни ще са Светлозар Желев и Митко Новков, а любезен домакин не за пръв път е литературен клуб „Перото“.

На по чаша хубаво вино и заредени с добро настроение ще прекараме заедно един прекрасен следобед и ще послушаме аудио книги в уютната обстановка на клуба.

Вижте и видео интервю с Илия Троянов, дадено специално за Audioknigi.bg.

Очакваме ви на 26.09.2016 г. (понеделник) от 16.30 ч. в литературен клуб „Перото“!

FacebookTwitterMore...