Здравейте!

С широка усмивка на уста и много радост ви съобщаваме, че стартира нашата нова кампания по публикуване на безплатни аудио материали на сайта ни audioknigi.bg.

Освен да си закупите любима аудио книга на български, вече ще можете да се възползвате и от свободните ни предложения.

Начало на тази част от дейността на audioknigi.bg ще поставим с рубриката си „Джони Пенков“, в която ще публикуваме дигитализирани избрани материали от архива на Джони Пенков.

Джони е съосновател на audioknigi.bg и горещ любител на аудио книгите. Той предоставя златни записи от архива си, които ще ви накарат да се смеете до сълзи.

Ще започнем с нещо наистина любимо и много забавно, което ще ви върне назад във времето. Почитателите на Джони няма как да не си спомнят неговите телефонни разговори, в които той се шегува с различни хора, като им звъни по телефона.

Всеки ден очаквайте по един от тях на audioknigi.bg, затова следете редовно сайта ни, както и страницата ни във фейсбук.

Качеството на записите е повече от добро и сме сигурни, че ще бъде истинско удоволствие да се разходите заедно с нас и Джони назад из архивите му.

Представяме кратка биография на Джони, за да си припомните повече за него, а утре очаквайте и първия от телефонните разговори, в който става дума за правото на човек да поиска обратно сакото си…

Приятно слушане!

FacebookTwitterMore...